Et realt måltid

Servering, Selskap, Bryllup, Lag. Mat av høy klasse til alle anledninger.  Oset Høyfjellshotell, Gol, Golsfjellet, Hallingdal, NorgeOset er viden kjent for sitt kjøkken. Slik har det vært siden hotelldriften startet opp i 1880. Velsmakende og rause matfat har vært et kjennetegn i alle år. 

Her passer vi på å ha rikelig med gode råvarer tilgjengelig, og kokkene sørger for at maten blir tilberedt med utgangspunkt i tradisjonsrike og gode oppskrifter. Vi har også vårt eget dessertkjøkken/konditori hvor de herligste desserter blir tilberedt. Når man drar til fjells er det lov til å frotse litt i dessertbuffeten... (så får man heller spise vassgraut når man kommer hjem!)

I våre pensjonspakker inngår frokost, lunsj og middag - ønsker du en spesiell meny presenterer vi gjerne våre festmenyer! Vi er også åpne for innspill om du har dine favoritter.

Vi tilrettelegger gjerne for alle typer selskap, enten man velger å ha bespisning i restauranten eller om man ønsker en litt annerledes ramme som Gildehallen eller Hallingstua.

Hallingkost

Oset deltar aktivt i Hallingkost-prosjektet, som har til formål å øke kompetansen og bruken av tradisjonelle retter og råvarer fra Hallingdal.



Arrangement
November
21/11 - 9/12
Julemarked på Oset åpner!
24/11 - 26/11
Julebordsweekend
Desember
1/12 - 3/12
Julebordsweekend
8/12 - 10/12
Julebordsweekend
29/12 - 1/1
Nyttårsfeiring
Januar
Februar
15/2 - 18/2
Krystall-Rally
16/2 - 2/3
Vinterferie på Oset
Mars
19/3 - 23/3
Hordaland fylkeskomunne - vinteraktivitetsuke
23/3 - 1/4
Påskeferie
April
6/4 - 8/4
Slarverennet
9/4 - 13/4
Mathislekene
16/4 - 20/4
Skifest - vinteraktiviteter
Juni
1/6 - 3/6
Norsk Fosterhjemsforening Buskerud
7/6 - 10/6
Lothars weekend
22/6 - 17/8
Sommerferie på Oset
Juli
20/7 - 22/7
Goldagan
August
10/8 - 12/8
Indiatreffet
September
28/9 - 7/10
Høstferie


Medlem av:


Hallingkost