Velkommen som senior på Golsfjellet!

I alle år har Oset vært et populært reisemål for seniorgjesten. Med vakker beliggenhet ved Tisleifjorden med utsikt bl.a. over Golsfjellet, Stølsvidda, Jotunheimen og Hemsedalsfjellene og med et mildt turterreng er Oset et flott utgangspunkt for gode dager på fjellet...

Vi tror at tillitt og trygghet er viktige forutsetninger for et godt hotellopphold. Vi som representerer Oset er din garanti for et vellykket opphold. En varm og hyggelig velkomst, en oppfordring om å si i fra hvis det skulle være noe, tilrettelegging mht spesielle behov (handicap, allergi, sykdom) og ikke minst god informasjon om hotellet og aktivitetene/hva som skjer er noe av det vi legger vekt på for å legge til rette for et vellykket opphold. 

Alle fellesareal ligger på et plan i 1. etasje. Værelsene ligger i 3 etasjer i tilknytning til heis. Vi har 12 rom tilrettelagt for bevelgelseshemmede og ellers rom for allergikere.

Oset ligger sentralt mellom Oslo og Bergen, og med kort avstand til mange spennende serverdigheter, med andre ord et flott utgangspunkt for utflukter (halv- og heldagsturer).

Om man ønsker å være i ro på hotellet er det mye man kan ta seg til; utleie av sykler og båter, kanskje et slag med boccia eller hesteskokasting kan være gøy. En svømmetur i hotellets svømmebasseng er en fin aktivitet.

Vi har gjester gjennom året med forskjellige ønsker og behov. Vi prøver å være mye for noen i steden for litt for alle. Derfor har vi delt opp sesongen slik vi ser det er naturlig i forhold til hvem kundegruppe vi legger til rette for. Høstmånedene, august og september er i seniorenes tegn her på Oset. I denne perioden har vi egen senior-vertinne som tilrettelegger med aktivteter og underholdning. Et besøk i Oset Fjellkirke og en omvisning i Gildehallen hører med under besøk på Oset.

Vi vet at mange av dere er glade i fin dansemusikk. Eivind Furulund har de siste årene underholdt hos oss denne perioden til gjestenes store begeistring. Vi har også perioder ellers i året hvor vi spesielt tilrettelegger for seniorgjesten. I midtukene før jul kan man besøke vårt populære julemarked. Ellers blir det lagt opp til senior vinteraktivitetsuke og anledninger utover våren og sommeren. Se vår kalender.Arrangement
Mai
31/5 - 2/6
Norsk Fosterhjemsforening Buskerud
Juni
1/6 - 30/6
Seniormåned
13/6 - 16/6
Lothars weekend
21/6 - 16/8
Sommerferie på Oset
28/6 - 30/6
Filippinenetreff
Juli
12/7 - 14/7
Goldagan
26/7 - 28/7
Olsok-weekend
August
2/8 - 4/8
Etiopiatreffet
9/8 - 11/8
Indiatreffet
Oktober
11/10 - 13/10
Oset treffet
13/10 - 15/10
Naturfagets helter
18/10 - 20/10
Oktoberfest
25/10 - 27/10
Oktoberfest


Medlem av:


Hallingkost