Fakkelskituren

Fakkelskituren – vinterens vakreste skirenn?

17. februar kan du bli med  på årets flotteste fakkelskitur på Golsfjellet. Her kan du oppleve en magisk skitur som har blitt en årlig tradisjon her på Gol. Avslutt turen med middag på Oset foren komplett opplevelse. 

Turen går om kvelden i nydelige omgivelser på Golsfjellet hvor hele løypa er opplyst med fakler. Langs løypa finner du bål- og drikkestasjoner. Kanskje blir det fullmåne også? Fjorårets tur var helt vindstille og med nydelige spor.

Turen starter ved å hente startnummer på Oset. Ønsker du å gå den lange turen, blir du fraktet i buss til Storefjell. Denne turen er ca 10 km lang og ender opp ved Oset igjen.

Ønsker dere å gå en kortere versjon så starter Hjerteløypa fra Oset. Dette er en 3 km lang rundtur, hvor det vanker premier i målområdet utenfor hotellet. 

Kombiner turen med en deilig middag på Oset etter målgang. Som i fjor så tilbyr vi en nydelig italiensk familiebuffet, med smakfulle kalde og varme retter. Dessertbuffet og kaffe er med i prisen. 
Pris for buffet: 450.- for voksne over 15 år, 225, for de som er 15 og under. For de som er 5 år eller yngre så koster det 95,-. Ta kontakt med oset@oset.no for reservasjon av bord. Et hett tips, er at i fjor ble vi raskt fullbooket. 
Ønskes overnatting? Gå inn på oset.no og book rom. 

Rennstart er fra kl. 17:00.
Det bli satt opp busser fra sentrum og retur med buss fra Oset etter middagen. 

Meld deg på rennet her
 Pris for å delta på rennet:

Voksen: 200 kr
Barn (0-16 år): 100 kr

Del denne artikkelen