Familieferie på fjellet

Her finner du forslag til en uke fylt med opplevelser på og rundt Oset Fjellhotell. Plukk ut de opplevelsene som passer dere best, avhengig av hvor mange dager dere planlegger å være hos oss. Et lite tips fra oss til deg: Jo lengre du blir, jo "billigere" blir det.
Bruk rabattkoden "sommer20" hvis du skal være 3-4 døgn (20% rabatt) og "sommer30" (30% rabatt) for 5 døgn eller fler. 

Velkommen hjem til oss

Oset

Vi anbefaler å finne feriepulsen den første dagen. Opplevelsene på og rundt hotellet er nesten nok til å fylle en uke. Frisbeegolfbane med 13 utslag, lekeplass, en tur ned til Vasskanten Marina, utendørs sauna kan være nok å starte med første dagen. 

En dag med sykkel

Golsfjellet og stølsvidda er noen av Norges flotteste områder å sykle i. Med hotellet som utgangspunkt finnes det mange grusveier og sykkelstier, for alle nivå. Vi har sykkelkart og mange gode tips, enten det er de kort eller lange turene. 

Det eventyrlige fjellet

På Golsfjellet finner du mange topper å bestige, i familievennlig terreng. Vi anbefaler blant annet 3 topper på samme dag; Gurisethovda, Ørterhovda og Auenhagen. Ta rasten i en grillbu. Skogshorn i Lykkja er også en flott tur, eller om den fantastiske turen over Besseggen i Jotunheimen.

Bualie

Rett ved hotellet ligger Bualie alpinsenter. De har sommeråpen heis som gir deg muligheten til å få fraktet sykkelen, eller bare deg selv til topps. Nydelig for små barneføtter, som av og til trenger litt hjelp med høydemeterne. Ta turen via Ørterhøvda, ned til Appelsintreet, og så i mål på Oset. Ved stolheisen har de og en gøy ferdighets-park for sykkel. Kjempegøy. 

Møt dyrene

Mulighetene er mange dersom dere ønsker å legge inn en dag fylt med dyreliv.  Øynebråten støl ligger kun noen kilometer bortenfor hotellet, her har de mange dyr å klappe på. Hest og kjerre tirsdager og lørdager på Oset, fjellridning på Storefjell, ridetur med Skarslia ridesenter, tur til Langedrag eller en dag i Bjørneparken. Alle alternativene er flotte opplevelser for familien, og barna vil elske det!

En dag i Gol

I sentrum kan dere blant annet oppleve fart og moro i Gol Motor & fritidspark. Dersom været ikke er på topp, kan vi også anbefale Tropicana Badeland, og en tur gjennom handlegatene i Gol. Det finnes også en klatrehall rett ved sentrum (Gol idrettshall). Hallingmo stisenter finner du og i Gol sentrum, stiene er tilrettelagte for syklister, men det er og fint å gå disse. 

En dag i Hemsedal

Hemsedal ligger kun et steinkast unna Oset. Høyt & Lavt klatrepark, et eldorado av sykkelstier, både heisbaserte og naturlige stier, mountaincart, elvesnorkling, Via Ferrata er noe nav aktivitetene du finner der. Spør oss, vi hjelper deg til en aktiv og gøy dag. 

En dag på Ål

I nabokommunen Ål kan man besøke Hallingdal Feriepark, som har et bredt utvalg av opplevelser for familien. Høyt&lavt klatrepark, Hurramegrundt lekeland, eventyrgolf, 4H besøksgård og sykkelpark. Legg også inn et besøk på Ål bygdemuseum, som ligger idyllisk til i Øvre-Ål.

Ettermiddagene på hotellet

Etter lange og begivenhetsrike dager, er det godt å slappe av på hotellet med en god bok eller hyggelige familieaktiviter.

Vi har blant annet svømmebasseng, bordtennis, shuffleboard, biljard, stort utendørs lekeområde, frisbeegolfbane med 13 utslagspunkt og diverse brettspill.