Familieferie

Under finner du forslag på en uke fylt med opplevelser - med Oset som base. Plukk ut de dagene som passer dere best, avhengig av hvor mange dager planlegger å være hos oss. Fullstendig oversikt over aktiviteter hos oss og i nærområdet, finner dere her Vi har i tillegg til baseferie for familie også laget baseferier for spesifikke målgrupper, finn din unike baseferie her

Dag 1 - På vann

Velg mellom kano, kajakk, motorbåt eller SUP. Reis på safari på Tisleifjorden, og kos dere på en øy med hengekøye og primus! Omringet av fjellene Skogshødn, Grønsennknippa og, Gråkampen – ligger fjorden idyllisk til, kun 3 minutters gåtur fra hotellet.

Dag 2 - På to hjul

På sykkelryggen vil dere her oppleve Europas mest levende stølsliv. Legg inn et stopp på Vasetstølen eller Langestølen, å få den autentiske opplevelsen av aktiv stølsdrift. Vi har utleie av både vanlig sykler, el-sykler, juniorsykkel og sykkelvogn.

Dag 3 - Actiondag i Hemsedal

Glad i å klatre? Eller lyst til å kjenne på litt adrenalin? Legg inn en dag i Hemsedal, og velg mellom Høyt&Lavt klatrepark, Via Ferrata eller Mountain Cart. De har også maskinlagd sykkelpark i Hemsedal (Tottenlia), med løyper i ulik vanskelighetsgrad – omringet av flott utsikt.

Dag 4 - Møt dyrene

Mulighetene er mange dersom dere ønsker å legge inn en dag fylt med dyreliv! Fjellridning på Storefjell, ridetur med Skarlia ridesenter, tur til Langedrag eller en dag i Bjørneparken. Alle alternativene er flotte opplevelser for familien, og barna vil elske det!

Dag 5 - En dag i Gol

I sentrum kan dere blant annet oppleve fart og moro i Gol Motor & fritidspark. Dersom været ikke er på topp, kan vi også anbefale Tropicana Badeland, og en tur gjennom handlegatene i Gol. Det finnes også en klatrehall rett ved sentrum (Gol Idrettshall).

Dag 6 - Det eventyrlige fjellet

På Golsfjellet finner du mange topper å bestige, i familievennlig terreng. Vi anbefaler blant annet 3 topper på samme dag; Gurisethovda, Ørterhovda og Auenhagen. Ta rasten i en grillbu. Skogshorn i Lykkja er også en flott tur, eller om den fantastiske turen over Besseggen i Jotunheimen.

Dag 7 - En dag på Al

I nabokommunen Ål kan man besøke Hallingdal Feriepark, som har et bredt utvalg av opplevelser for familien. Høyt&lavt klatrepark, Hurramegrundt lekeland, eventyrgolf, 4H besøksgård og sykkelpark. Legg også inn et besøk på Ål bygdemuseum, som ligger idyllisk til i Øvre-Ål.

Ettermiddagene på hotellet

Etter lange og begivenhetsrike dager, er det godt å slappe av på hotellet med en god bok eller hyggelige familieaktiviter.

Vi har blant annet svømmebasseng, pingpong, biljard, stort utendørs lekeområde, badminton, krokett, kubb og diverse brettspill.