AKTIVITETER på hotellet

På Oset finner du mange og varierte aktiviteter. Disse er tilgjengelige for hotellets gjester og de som ikke bor hos oss. Kom innom i resepsjonen for reservasjon eller spørsmål. Bor du ikke på hotellet? Vipps oss gjerne for parkering eller bruk av lekeplass og frisbeegolf, så får vi muligheten til å holde disse fine og i god stand. 50,- til 77 1880. Tusen takk.
Sauna på Oset
Frisbeegolf på Oset
DSC05528 – stort

SAUNA

Utenfor hotellet har vi satt opp en sauna i nydelige omgivelser. Saunaen kan leies for opptil 8 personer, hele året. Den har garderobe og utendørs (kald) dusj. Muligheter for å låne dusj inne på hotellet. For mer informasjon og booking, se her

FRISBEEGOLF

Vi har en super frisbeegolfbane på hotellet. Ta med familien eller gjengen på en runde. Discer kan leies i resepsjonen. For baneoversikt og spilleregler, last ned og se i appen UDisc. Lurer du på noe? Kom inn på hotellet og spør oss. 

SHUFFLEBOARD

Shuffleboard, bordtennis- og biljardbord finner du inne på hotellet. Inviter familien eller gjengen med på en intern konkurranse. Reserver tid i resepsjonen. Vi har og utlån av mange forskjellige brettspill. 
Måtte den beste vinne. 

BARNAS HOTELL

På og rundt hotellet har vi mange fine aktiviteter til barn. En stor utendørs lekeplass med stativ og husker, nyoppusset lekerom inne på hotellet. Ute i “andedammen” har vi trøbåter til låns, ta kontakt med resepsjonen for å reservere disse. 

AKTIVITETER

I nærområdet vårt finnes det utallige aktiviteter å velge mellom. Både høyt og lavt, og over og på vann. Finn inspirasjon til den perfekte ferien her.

Sommeraktiviteter

Vi har mange aktiviteter på sommeren og høsten. Se mer under. 

Vinteraktiviteter

Vinteren byr på ulike aktiviteter, og du kan finne noe som passer for rolige dager og dager du ønsker mer fart. Les mer om de ulike aktivitetene under.