SENIORTUR

Vi tror at tillit og trygghet er viktige forutsetninger for et godt hotellopphold. En varm og hyggelig velkomst, en oppfordring om å si i fra hvis det skulle være noe, tilrettelegging mht spesielle behov (handicap, allergi, sykdom) og ikke minst god informasjon om hotellet og aktivitetene/hva som skjer er noe av det vi legger vekt på for at det skal bli et vellykket opphold.

Spennende serverdigheter

Alle fellesareal ligger på et plan i 1. etasje. Værelsene ligger over 3 etasjer i tilknytning til heis. Vi har flere rom som er tilrettelagt for bevelgelseshemmede og vi har rom for allergikere.

​Oset ligger sentralt mellom Oslo og Bergen, og med kort avstand til mange spennende serverdigheter, med andre ord et flott utgangspunkt for utflukter (halv- og heldagsturer). Om man ønsker å være i ro på hotellet er det mye man kan ta seg til; utleie av sykler og båter, kanskje et slag med boccia eller hesteskokasting kan være gøy. En svømmetur i hotellets svømmebasseng er også en fin aktivitet.

5f9be5_af93c4deda1a4dc2919e7570431a7932_mv2

Høst på fjellet

Senk skuldrene – mens vi tar oss av resten..
Nyt den friske fjelluften i koselig omgivelser!

Få ekstra gode priser i midtuke september/deler av oktober.

​Vi arrangerer også oktoberfestival 22.-28. oktober, (få ledig rom igjen)

Opplev den magiske høsten på Oset!

Vi har gjester gjennom året med forskjellige ønsker og behov. Vi prøver å være mye for noen i stedet for litt for alle. Derfor har vi delt opp sesongen slik vi ser det er naturlig i forhold til hvilken kundegruppe vi legger til rette for. I perioden pinse og frem til sommerferien, august, september og midtuke nov/des under julemarked er i seniorenes tegn her på Oset. I denne perioden har vi egen senior-vertinne som tilrettelegger med aktivteter og underholdning. Et besøk i Oset Fjellkirke og en omvisning i Gildehallen hører med under besøk på Oset.

Julebord & julemarked

Kom i førjulsstemning sammen med oss på Oset!
Julemarked kombinert med julebord på Oset er kanskje en av de koseligste tradisjonene du kan bli med på i førjulstiden. Vi anbefaler å være tidlig ute med å booke rom, da det fylles raskt opp.

​Midtuke 47, 48 og 49

(obs: uke 47 snart fullbooket)