ROMMENE

Vi har flere ulike typer rom slik at du skal finne det som passer akkurat deres behov.

Våre enkeltrom har enkeltseng, eget bad med dusj, lenestol og plass til oppbevaring av bagasje.
Noen av disse rommene har også skrivebordspult.

Våre standard dobbeltrom har dobbeltseng og eget bad med badekar eller dusj. Rommene har også egen sittegruppe, skrivepult og plass til oppbevaring av bagasje.

Våre twinrom er dobbeltrom med 2 separate senger og eget bad med dusj. Rommene har egen sittegruppe og plass til oppbevaring av bagasje. Noen av rommene har utsikt over Tisleifjorden,

Disse dobbeltrommene er totalrenovert og holder en høy standard. Rommene har nye senger fra Jensen, som garanterer deg en god natt søvn. Delikat baderom med dusj, egen sittegruppe og balkong med utsikt mot fjellene. 

Våre familierom passer for familier på 3-4 pers og har dobbeltseng og dobbel sovesofa. Eget baderom med dusj eller badekar, skrivepult og lenestol. Rommene har eldre standard, men gir en hjemmekoselig følelse.

Våre connectionrom består av 2 sammenhengende rom med dør i mellom, og er svært populære for familier på 5 pers. Det ene rommet har dobbeltseng.


Disse rommene er tilpasset for reisende med hund/kjæledyr, og har egen utgang mot uteareal, samt egen parkering ved rommet.

Book vår nyoppussede suite som ligger på toppen av hotellet med fantastisk utsikt mot Nystølsvarden. Rommet har en king-size-seng, kjøkkenkrok, flott sittegruppe og spisebord. 

SUITE - SKOGSHØDN

Vår suite har king-size-bed, stue med stor flatskjerm og sittegruppe, samt 2 bad. Et større bad med dusj, samt et ekstra WC og god plass til oppbevaring.

Flott hytte i nærheten til hotellet. 
8 sengeplasser, med bad, kjøkken, stue og hems. Leies ut på ukesbasis, lørdag-lørdag i sommersesongen.