RAUSHET OG OMSORG
SIDEN 1880

Etter 130 år er hotellet fortsatt i samme families eie og drives i dag av femte generasjon, Gudrun og Per Jørgen.

Viljen til å finne løsninger

Sommeren 1880 tok Guri og Peder Narum imot de første sommergjestene på stølen.

Tiden går og noen få gjesterom har utviklet seg til det som i dag er Oset Fjellhotell. Hele tiden har gjestfrihet, utsøkt mat, kreativitet og god forretningsånd preget driften.

Etter 130 år er hotellet fortsatt i samme families eie og drives i dag av femte generasjon, Gudrun og Per Jørgen.

I dag har hotellet 100 rom, svømmebasseng, konferansefasiliteter, restaurant, Fjellbistro, frisbeegolfbane, utendørs sauna, lavvo for ulike arrangement, og alt annet du kan forvente deg av et hotell i vår tid. Men viktigst av alt er serviceholdningen og viljen til å finne løsninger til gjestenes beste.

Jeg er stolt av å være 5. generasjon som representerer vertskapet på Oset, sammen med min mann Per Jørgen og guttene våre Jørgen og Eirik. Siden i 1952 har Osets slagord vært ”Kom til Oset og vær Dem selv” På 80-tallet ble det mer naturlig å skrive ”Kom til Oset og vær deg selv”. Veldig ofte hører jeg våre gjester påpeke; ”det er noe med dette hotellet, man får den gode følelsen av å ha kommet hjem …” Da føler jeg at vi har gjort noe riktig. Vår filosofi er nettopp at omtanke og fleksibilitet, eller la meg si at raushet skal stå i fokus, dette i en lun og varm atmosfære som innbyr til gode dager. Vi kan vise til et fjellhotell med solid drift gjennom 130 år. 

Kom til Oset og vær deg selv

Vår visjon

Når folk først har funnet veien til Oset, kommer de alltid tilbake. Det har blitt vår vei. Vi har vært opptatt av at forventninger skal innfris, ikke minst etter 1. besøk. Å velge Oset skal i seg selv være en garanti for en god opplevelse. Service som er ekte og oppriktig, varm mottakelse, gode matopplevelser, et variert og vakkert landskap med et mangfold av muligheter sommer som vinter. Et tilbud folk ønsker å forholde seg til. Vår visjon er ingen hemmelighet, vi skal være det mest foretrukne fjellhotellet i Norge. Du vet hva du får. Vi gleder oss til å ta imot deg.

Gudrun Hesla med familie og medarbeidere.