KONFERANSE

Vår lange erfaring som vertskap for bryllup gjør at dere kan føle trygghet ved å velge oss

Med fokus på gjestfrihet og fleksibilitet

Vi legger vi til rette for gode og trygge kursopplevelser på fjellet og tilpasser våre lokaler etter deres behov. I Amundsensalen, som er den største kurssalen hos oss, er det mulighet for oppstilling av stoler for opptil 100 personer. Ønsker man bord til alle kursdeltakere er kapasiteten opptil 50 personer. For å opprettholde retningslinjene om 1 meters avstand mellom deltakere er denne kapasiteten halvert i tiden fremover.

Audiovisuelt utstyr; projektor/stort lerret/TV/lydsystem med høyttalere og trådløs mikrofon, headset- og myggmikrofon for langvarig bruk. Vi har også flippover og talestol. Ønsker man for eksempel å dele seg i mindre grupper med flere kurslokaler er dette også mulig hos oss.

Hva ønsker dere av servering? Det er helt opp til dere!

Vi har dyktige kokker som tar alle utfordringer med ekte engasjement, alt i fra tradisjonell husmannskost til gourmet. Vi tør å påstå at her på Oset vet vi hvordan man setter kronen på verket når maten kommer på bordet!

​Vi passer på at energinivået holder seg oppe med forfriskninger underveis i kursprogrammet. Rund deretter dagen av med en bedre middag, enten i vår restaurant eller adskilt i et av våre sjarmerende lokaler.

Kombinert med gode matopplevelser

Teambuilding

Styrk lagånden ved å legge inn teambuilding i programmet! I samarbeid med M-Event tilbyr vi et skreddersydd opplegg med aktiviteter som skaper gode og morsomme opplevelser for deres gjeng.
M-Event har tilpasset sine aktiviteter med hensyn til smittevern.

Eksempler på aktiviteter er 5/7/10-kamp, GeoQuestor, tvekamp, ski-, spark-, eller kjelke-konkurranser, hundekjøring, snøscooter, leirdueskyting og mye mer.

Les mer på M-Event sine sider her
Bilder lånt fra M-Event sin hjemmeside

Aktiv konferanse

Begynn konferansedagen litt før og legg inn en lengre lunsjpause med mulighet for tid utendørs.
Enten det er med ski på beina i langrennsløypene eller mer fartsfylt i alpinsenteret, vi har aktiviteter som passer de fleste!

Vi fyrer gjerne opp i lavvoen, og tilbyr også her servering av mat og forfriskninger.

Vår/sommer/høst er utmerket mulighet for å kombinere konferanse med vandring i fjellet eller sykkeltur i et av Norges flotteste nett av sykkelstier. Kan vi også friste med en tur på fjorden med båt og fiske?

Vår anbefaling er hvert fall: Ta med lunsjen ut – ha det gøy sammen!

11062b_2ba3f6eae7b54100ae43c1bf0d19d7fb_mv2_d_4148_3115_s_4_2