5f9be5_8b864eaaf92947b884f732cda4effc41_mv2

Fritidsboliger

Det er mange veier som fører hjem, kanskje en av dem tar deg hit til oss? La oss vise deg!

Leter du etter et fjellområde der aktivitets- og opplevelsesmulighetene er like gode uansett årstid?
Et familievennlig sted der både liten og stor kan oppleve mestring, utvikling og ekte friluftslivsglede hele året? Denne drømmen kan bli virkelighet, la oss fortelle deg om Oset Fjellgrend.

I 140 år har vi levert gjestfrihet, der vi har overgått gjestenes hverdag gjennom å tilrettelegge for de gode opplevelsene for hele familien – sommer som vinter, høst som vår!
Hos oss har flere generasjoner av vintergjester blitt glade i å gå på ski, moret seg i alpinbakken, akt og lekt i skileikområdet. De har kost seg med appelsiner, kvikk lunsj og deilig kakao i solveggen – og ikke minst fått seg nye venner og kanskje også en kjæreste. 

Ikke nok med at gjestene har kost seg på vinteren, sommeren på Golsfjellet er jo minst like bra! Vi har ikke tall på hvor mange sommergjester som har kommet glade inn til middag etter å ha tatt et forfriskende bad i fjellvann, jublet over å ha fisket flott fjellørret, syklet i et levende stølslandskap eller gått fotturer til unike utsiktspunkt.

Hos oss er det skapt minner gjennom generasjoner, det skal vi også sørge for at fortsetter i fremtiden!

Så ja, det finnes et fjellområde der aktivitets- og opplevelsesmuligheten er like gode sommer som vinter, høst som vår – Golsfjellet!

Oset Høyfjellshotell har levert de gode opplevelsene i 140 år, og flere skal det bli. Men tidene og gjestenes behov er i endring, derfor utvikler vi oss kontinuerlig for at du skal få opplevelser som dekker dine behov på best mulig måte. Vi jobber nå med å tilpasse hotell- og serveringsproduktet slik at det innfrir dagens og fremtidens behov og forventninger på en enda bedre måte enn det gjør per i dag. Samtidig legger vi forholdene til rette for at du også kan ta en større del i eventyret her på Oset ved å bygge fritidsboliger for salg og utleie.

Prosessen er allerede i gang, så meld din interesse nå!

Del denne artikkelen