RESTAURANTEN OG FJELLBISTROEN

Velkommen til en bedre matopplevelse.

Restauranten på Oset tilbyr buffet fredag og lørdag (med unntak, ta kontakt med hotellet for ønsket dato). Øvrige dager serveres en tre-retters meny.

Restauranten er åpen kl. 19.00-21.00. Bordreservasjon er ønskelig.

Fjellbistroen på hotellet er åpen hver dag.

<h4 data-elementor-setting-key="title" data-pen-placeholder="Type Here..." style="font-style: normal; font-weight: var( --e-global-typography-text-font-weight ); font-family: var( --e-global-typography-text-font-family ), Sans-serif;"
Åpningstider fra 12. august
Mandag- torsdag kl. 11.00-16.00
Fredag og lørdag kl. 11.00-17.00
Søndag kl. 11.00-16.00

Velkommen til oss.

Lidenskap og stolthet

Våre menyer er inspirert av mattradisjoner gjennom tidene, samtidig som vi er ydmyke for nye måter å tilberede og presentere mat på. Våre engasjerte kokker tilbereder måltidene med lidenskap og stolthet.

​Vi har håndplukkede leverandører som stiller store krav til råvarene, de er valgt med kunnskap og et kritisk øye.

God mat og gode smaker tar tid å tilberede.

Oset har gjennom generasjoner vært et mathus, et sted hvor det alltid har vært stor lidenskap for mat og selvfølgelig gode råvarer. De tidligere vertinnene Gudrun og hennes svigermor Sara hadde sine timer over grytene. Flere av deres oppskrifter blir brukt den dag i dag, vi kan love deg at det er ikke noe juks med verken karamellpuddingen eller rømmegrøten!

Restauranten

I restauranten på hotellet byr på nydelig 3-retters middag; forrett eller suppe, hovedrett og dessert med kaffe hver dag fra kl. 19.00. Reservasjon anbefales. I helger og ferier tilbyr vi og buffet. Ta kontakt med hotellet for å høre hva som gjelder på ønsket dato. 

3-retters fra 475,- for voksen i midtuke / 545,- fredag og lørdag.
Buffet 575,- (voksne) / 245,- (3-12år)

Restauranten er åpen
kl. 19.00-21.00

Fjellbistroen

Her finner du blant annet småretter som rømmegrøt, dagens suppe, smakfull hamburger, og det vi mener er verdens beste vafler.

Vi har også kuleis og andre desserter.

 

Menyen i Fjellbistroen

  • Hjemmelaget burger (kan serveres vegetarisk) Velg mellom søtpotet- eller vanlig fries. Serveres med aioli og ketchup ved siden av.
  • Viltburger av elgkjøtt, med smørstekt sopp, sjarlottløk, tyttebærdressing. Serveres med fries.
  • Cæsarsalat. Frisk salat med romansalat, kylling, bacon, parmesan, krutonger og cæsardressing.
  • Høstsalat, med chevre, beter, pære, syltet rødløk og honningglaserte nøtter.
  • Rømmegrøt med/uten spekemat. Serveres med smør og rød saft. Sukker og kanel ved siden av.​

Store og delikate smørbrød:

  • Karbonade med pannestekt løk (kan også serveres med speilegg +20)​
  • Røkt ørret og eggerøre​
  • Skagenrøre, salat, agurk og sitron​
  • Brie og salami, med ruccola og aprikossyltetøy

Gi beskjed til servitør dersom du ønsker glutenfritt brød

Supper:

  • Gulasjsuppe. Ekte ungarsk suppe med bl.a. løk, tomat, paprika, oksekjøtt og sopp. Serveres med brød. Melk- og glutenfri – brød kan også fås glutenfritt.​
  • Gulrotsuppe med creme fraiche. De beste råvarer og med hint av ingefær og chili. Serveres med brød. Vegansk og glutenfri – brød kan også fås glutenfritt.
  • Skogsoppsuppe med stekt sopp, urteolje og krutonger. Serveres med brød. Brød kan også fås glutenfritt.

Barnas favoritter

  • Burger plain med ost og fries (+15 for søtpotetfries). Salat, tomat og agurk på siden. Serveres med ketchup.
  • Pasta bolognese.
  • Kyllingnuggets 6 stk med fries​.
  • Barnetoast med eller uten fries​.
  • Pølse med eller uten fries​.
  • Fries original eller søtpotet​.

Desserter

  • Dagens søte fristelse. Spør servitøren.
  • Brownie med vaniljeis​.
  • Hjemmebakt eplekake med vaniljeis.
  • Verdens beste vafler. Serveres med syltetøy og rømme.

Spesielle anledninger

Om dere feirer en spesiell anledning tar vi gjerne imot innspill og komponerer en meny basert på deres ønsker.

Vårt utvalg av sjarmerende lokaler gir dere også mulighet til å sette stemningen som passer for nettopp deres anledningen.

Litt magi og mye stemning!