e09ba38f-ef33-4f0b-ac53-55361fcf006a

Yoga, fire & ice 19.-21. januar

Hilde i Vinternatt og yogainstruktør Rachel Brownbridge inviterer sammen med oss til et herlig event med yoga, pust, badstu, kalde bad og god mat. Få varmen i en januarkald kropp sammen med kyndige instruktører.

Fredag 19. januar

19.00 Velkomstmiddag
Opening circle puste og meditasjon

Lørdag 20. januar

Yoga
Frokost
Fritid
Badstue og isbading med badstuopplevelse. Eteriske oljer, damp, urtete, hjemmelaget skrubb og musikk. Et rituale på to timer med flere kalde bad og flere badsturitualer.
Lunsj
Yoga Nidra
Fritid
Middag
Trugetur i snøen med bål i mørket. Magisk tur for alle under stjernehimmelen. Kanskje ser vi nordlyset?

Søndag 21. januar

Yoga
Frokost
Badstue og isbading med badstuopplevelse
Closing circle med pust og meditasjon
Avskjedslunsj

Pris:

4450,- Prisen inkluderer to overnattinger fredag til søndag, fullt program som nevnt over og måltider. Drikke og eventuelt enkeltromstillegg på 300,- kommer i tillegg. 

Arrangementet har kun plass til 8 personer. . Så her er det førstemann til mølla. 

Oppholdet reserveres på oset@oset.no. Merk “Yogaweekend”

Litt mer om instruktørene:

Yoga Fire & Ice er et konsept utviklet av Hilde Karlsen & Rachel Brownbridge for å samle deres favorittmodaliteter for sinn, kropp og ånd, med fokus på effektive måter å roe nervesystemet og koble til sansene våre. Kombinerer gjenopprettende yoga og dyp avslapning, med unikt badstue ritual og kaldt vanns bading. Dette er en unik opplevelse.

Yoga med Rachel

Rachels unike tilnærming til bevegelse og yoga er elsket av mange og vil få deg til å føle deg våken, energisk og mer knyttet til deg selv. Med fokus på dynamisk bevegelse for å forbedre holdning og lindre oppbygging av smerter og smerter. Det støtter også funksjonen til lymfe- og sirkulasjonssystemet.

Rachel har hatt eget studio og yogatimer på Geilo i 5 år og er sertifisert i 500hrs Lyt yoga, er utdannet Yoga Nidra lærer, og har studert emosjonell anatomi og reiki. Hennes kombinerte kunnskap og erfaring lar deg myke opp og motta alle fordelene med økten.

I løpet av tiden din med Rachel vil du få oppleve Yoga Nidra, en somatisk guidet dyp avspennings praksis. Selv om dette er en dypt avslappende og gjenopprettende praksis for sinn og kropp, er det som foregår i deg dynamisk aktivt. Hjelper kroppen med å få tilgang til den naturlige tilstanden for gjenoppretting. Rachel kombinerer med vilje god bevegelse og dyp hvile, som en måte å få tilgang til vårt sanne jeg, og gi kroppene våre rom og forutsetninger for selvhelbredelse

Rachel er engelskfødt og guider for det meste i norsk, kun yoga nidraen er guidet på engelsk.

Badstue og kaldt vann eksponering med Hilde

Hilde inviterer til en fullverdig sanseopplevelse i badstuen kombinert med kaldtvanns eksponering. Blandingen av varmt og kaldt vekker kropp og sinn og gir en fantastisk forfriskende opplevelse. Alle som går inn i en badstue vil oppleve økt blodsirkulasjon. Dette skjer fordi varmen får hjertet til å slå raskere og blodårene utvider seg, dette hjelper blodet til å flyte mye lettere rundt i kroppen. Takket være den økte pulsen frigjøres flere av disse “feel good”-endorfinene i kroppen og hjelper deg å slappe av og føle deg lykkeligere.

Utdannet som Aufguss mester & friluftsguide har organisert kaldtvanns eksponering og badstuer på Geilo og Ustaoset siden 2018. Hilde inviterer til aufguss, et unikt badsturitual, inkludert eteriske oljer, røyk, urter, damp og musikk!

Kaldtvanns eksponering gjøres under kontrollerte forhold der sikkerhet alltid er i fokus. Kaldtvanns terapi er kjent for å øke oksygenert blodstrøm inn i områder av kroppen som trenger å komme seg, det er også knyttet til forbedret søvnkvalitet, mer fokus og til og med en forbedret immunrespons. Hilde vil guide deg gjennom pusten og hjelpe deg å møte kulden med indre styrke. Etter det er det vanlig å føle økt energi og en generell følelse av lykke.

Del denne artikkelen